Μέτρα Covid-19

Αγαπητοί πελάτες,

Τα σημαντικότερα από τα μέτρα που έχει λάβει & εφαρμόζει το ξενοδοχείο μας για την πρόληψη & αντιμετώπιση του Covid 19 βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ είναι: Η συνεχής εκπαίδευση όλων των μελών του προσωπικού μας σύμφωνα με τις οδηγίες των επίσημων κρατικών φορέων ΕΦΕΤ & ΕΟΔΥ καθώς & της εφαρμογής του HACCP & ISO 22000.

Παρέχουμε ατομικά μέσα προστασίας (μάσκες, γάντια, ολόσωμες φόρμες, κλπ.) σε όλους τους εργαζομένους αλλά & σε όσους επισκέπτες το έχουν ανάγκη. Τηρούμε τις αποστάσεις & αποφεύγουμε την σωματική επαφή (αγκαλιές, χειραψίες). Έχουμε διευρύνει το ωράριο μεταξύ check in (από 15:00) & check out (έως 11:00) & προσπαθούμε να γίνεται όσο το δυνατό ανέπαφα.

Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχουν σημεία παροχής απολυμαντικού μέσου (υγρό/τζελ). Τακτικός & σχολαστικός έλεγχος των σημείων πολλαπλών επαφών (ανελκυστήρες, κοινόχρηστα wc, κουπαστές κλπ.).

Σε όλα τα δωμάτια μετά την αναχώρηση του εκάστοτε πελάτη, γίνεται απολύμανση ηλεκτροστατικά με νέφωση χρησιμοποιώντας τα κατάλληλά πιστοποιημένα μέσα.

Επιπλέον γίνεται χρήση πιστοποιημένου ατμοκαθαριστή για σχολαστικότερη απολύμανση (παροχή ατμού >120º). Παράλληλα παρέχουμε επιπλέον απολυμαντικά μέσα για ατομική χρήση των πελατών.

Η αλλαγή ιματισμού σύμφωνα με τις οδηγίες των αρχών θα γίνεται μόνο κατόπιν αιτήσεως των πελατών.

Επίσης, ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών πρωτόκολλων ΕΟΔΥ έχει γίνει απομάκρυνση από τα δωμάτια πρόσθετων παροχών όπως βραστήρες, κούπες, ποτήρια, έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Ο ιματισμός & τα σκεύη της κουζίνας/εστιατορίου-bar πλένονται στα αντίστοιχα πλυντήρια σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 90º.

Διατηρείται ο πρωινός μπουφές με τη διαφορά ότι ο πελάτης δεν έχει άμεση πρόσβαση σε αυτόν και τα προσφερόμενα είδη. Κατόπιν επιλογής του πελάτη σερβίρονται από εργαζόμενο του ξενοδοχείου.

Επίσης, κάποια είδη για μεγαλύτερη ασφάλεια διατίθενται σε ατομικές συσκευασίες. Τόσο κατά τη διαδικασία παραλαβής & αποθήκευσης εμπορευμάτων, όσο & επεξεργασίας τους για την παρασκευή εδεσμάτων τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας οι οποίοι ορίζονται από το HACCP.

Το ξενοδοχείο διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για συντήρηση, καθαρισμό & απολύμανση σε όλες τις κλιματιστικές μονάδες & συστήματα του κτιρίου.

Επιπλέον το τελευταίας τεχνολογίας LG σύστημα κλιματισμού το οποίο διαθέτει το ξενοδοχείο λειτουργεί με την αρχή της εισαγωγής φρέσκου/νωπού αέρα.

Τηρούνται αρχεία προσωπικών δεδομένων των πελατών και του προσωπικού (με εφαρμογή GDPR (προστασία προσωπικών δεδομένων)), σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για τυχόν βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποδοχή του ξενοδοχείου, σε φαρμακεία πλησίον του καταλύματος, στο κέντρο υγείας Γυθείου τηλ. 2733022001, στο νοσοκομείο Σπάρτης τηλ. 2731093100.